Anells de noces

En una ocasió, mentre preparàvem una cerimònia, els nuvis em van comentar que volien fer el lliurament dels anells d’una forma especial, original i inoblidable. Van pensar en un àguila. Un àguila volant per sobre dels convidats i posant-se en la mà d’un dels nuvis seria un cop d’efecte magnífic com a colofó ​​a la cerimònia.

En efecte, el dia del casament, en el moment dels anells i al meu senyal, el falconer encarregat de l’animal va deixar anar l’àguila amb els anells lligats a les seves urpes. L’àguila va aparèixer per darrere de pati, volant poderosa, solemne, va volar per tot el pati i, com si estigués assajat, va donar una volta més a tot el recinte, tothom alhora, va exclamar un Oooooh!

Els convidats van quedar meravellats. L’escena era realment bella. L’animal era imponent, les ales esteses, sobrevolant els caps dels convidats. La gent va començar a aplaudir, a victorejar, va ser impressionant, va ser una explosió d’alegria espontània i sincera. No es podia haver planejat millor, va volar uns instants més … Però es va anar a posar a la branca d’un arbre proper …

El falconer, al cap d’uns minuts, després del desconcert general, va poder reclamar l’atenció de l’animal que va volar plàcidament al seu braç i va poder recuperar els anells.

La idea era molt bonica, de fet, el moment va ser màgic, però no van comptar amb aquest comportament inesperat de l’animal.

En posteriors cerimònies alguns nuvis m’han plantejat la mateixa idea, de vegades amb un àguila o falcó, altres amb gossos o gats … Sempre els dono el mateix consell: Si voleu que un animal us porti els anells, està molt bé, és una bona idea, original i poc vista. Pengeu-li una capseta, però que els anells estiguin a la vostra butxaca!

Quan l’animal s’acosti, dissimuleu i feu com que els traieu de la capseta i, després tranquil·lament, us els poseu.

És una manera de no treure l’emoció ni l’impacte d’una estampa tan bella: la imatge d’un àguila o un falcó, sobrevolant els convidats és preciosa, però sempre és millor si teniu la seguretat que els anells estan en un lloc segur i res no pot passar …

×