Testimonis del nuvis

És la meva millor carta de recomanació…

Robert & Gabriela

Hola Xavier,

Ara que finalment tinc uns minuts, volia felicitar-te per la cerimònia. La gent no parava de felicitar-nos, els va encantar. Em van comentar que la cerimònia fou molt amena i tot i que durar mes del previst, no es va fer gens pesada.

La família de la Gabriela es va sentir molt elogiada quan vas dedicar-lis algunes paraules en portuguès, t’estan molt agraïts.

Et volem agraïr de tot cor fer que aquest dia fos tan especial per a nosaltres. Una forta abraçada!!

Castell de Cardona

Bianca & Jordi

Bon dia Xavier!!!

Et volíem donar les gràcies perquè vas oficiar una cerimònia preciosa, tothom ens va dir que va ser súper maca i emotiva. Els textos molt encertats i les teves paraules també. Serà un dia que recordarem tota la vida amb moltíssima emoció; i tot va ser, sobretot, gràcies a tu, tothom ens felicitava… Em va saber greu no poder-me despedir de tu com cal, entre els nervis i tot plegat, però bé, t’enviem una fortíssima abraçada i mil agraïments per tot el que vas dir i fer per tal que el nostre casament fos tan especial.

Fins una altra!!!

Bell Recó

David & Montse

Hola Xavi, sóc la Montse.
Ens acaben de passar el vídeo  del casament  i no podien deixar de compartir   aquest moment tant especial  amb la persona que va fer que tinguéssim la cerimònia més bonica que mai haguéssim somiat!

Tens un do!!! I tots els que hi vam ser vam quedar deleitats per la tendresa de les teves paraules, pel carinyo que hi vas posar i perquè, tot i coneixent-nos ben poquet, vas saber plasmar en les teves paraules tota la nostra historia.

T’agraïm tota la dedicació i l’amor que en tot moment ens vas demostrar i et recordarem sempre!!!

Una abraçada molt forta del David i meva.

Masia Ribas

Opinions i Reconeixements Obtinguts

Punxa en qualsevol dels “Wedding Awards” per a obtenir més opinions

Tot serà perfecte

Planifiquem junts aquest dia tan bonic!

Avís Legal | Política de Privacitat

×